Prosinac - "Mjesec djece"

11.12.07.

U subotu, 8. prosinca 2007. djeca vrtića "Ciciban" nastupila su u Hotelu Biokovo prigodnim božićnim pjesmicama, predstavama i recitacijama. Prodajna izložba prigodnih dječjih radova (ukrasa, čestitki, anđela, svijećnjaka…) koja je upriličena u isto vrijeme privukla je veliku pažnju posjetitelja. Hotel Biokovo u trenu se napunio djecom i ponosnim roditeljima, koji su svojim fotoaparatima bilježili svaki pokret svoje djece. Iako uzbuđena, djeca su oduševila svojim nastupom, te za nagradu popraćena gromoglasnim pljeskom.

    

         


Da podsjetimo, 17. i 18. prosinca (ponedjeljak i utorak) u Hotelu Park održat će se predstava vrijednih roditelja vrtića Maslačak – „Božićna bajka“ (voditeljice odgajateljice Marina Čizmić, Marija Radić, Slavenka Urlić) za svu djecu Ustanove. U ponedjeljak, 17.prosinca s početkom u 10,00 i 11,30 sati, u utorak, 18. prosinca s početkom u 10,30 sati.
Nakon predstave djecu će iznenaditi Djed Božićnjak i podijeliti im zaslužene poklone.

         


Djed Božićnjak će od utorka do petka obilazit vrtiće i dijelit poklone, uz individualni kontakt sa svakim djetetom.
Pojedine vrtićke skupine (po posebnom rasporedu od 20.-31. prosinca) upriličit će i svečani Božićni ručak i "Doček Nove 2008. godine" - djeca koja inače nisu na ručku u vrtiću taj dan imaju svečani ručak i "doček".
Ovaj mjesec je definitivno mjesec djece, i zaista je užitak gledati ih kako se vesele i raduju u svakom trenutku blagdanskog ugođaja.


Zadnje vijesti



Imate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.