Program 13. MAKARSKOG ZIMSKOG KARNEVALA

3.2.09.


Zimsko ludilo pod maskama ove godine započinje ovog petka, 6. veljače, primopredajom ključeva Grada maškarama u jutarnjim satima, a istoga dana sve željne maškarane fešte organizatori pozivaju na ples u hotel Biokovo, odnosno koncert u Club West. U potonjem će karnevalsku atmosferu zgrijati, makarskoj publici omiljeni, Gego i njegov Picigin Band. Ulaz je moguć i besplatan za sve maškare.
Dječji karneval planiran je za subotu, 14. veljače, kada će gradom od 11 sati defilirati naši najmlađi sugrađani u pratnji svojih teta i roditelja. Tek u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta isti će biti održan sljedeće subote, dakle 21. veljače 2009., također od 11 sati.
Ukoliko u svojoj garderobi čuvate raskošne haljine i odjela, ukoliko se na jednu noć želite pretvoriti u Pepeljugu, kraljevića, kraljevinu ili princezu, a usput se ludo zabaviti, pozivamo Vas na Gradski bal pod maskama. Isti, makarski hotel Park organizira za subotu, 21. veljače.
Pokladni utorak i ove će godine obilježiti Veliki zimski karneval uz bogati zabavni program. Maškarana povorka okuplja se na predjelu Dugiš odakle prema centru grada kreće u 15 sati. Svaka grupa prigodno predstavljanje imat će ispred zgrade Grada Makarske, a nakon čitanja testamenta i naposljetku paljenja Krnje, slijedi još jedna fešta – Maskenbal!!!
Tako će u večernjim satima u hotelu Biokovo za sudionike karnevala biti poslužena pašticada, a večer će se nastaviti uz živu glazbu i ples. Ništa manje zabavno već godinama nije niti u Clubu West u hotelu Dalmacija, a da će napraviti istinski dobru zabavu, očekuje se i od ovogodišnjih maškara. Još jedanput napominjemo kako će se na završne večernje zabave moći ući isključivo uz predočenje karata, a iste će dobiti sudionici maškarane povorke!


Prijavu svoje grupe možete izvršiti u Gradskoj knjižnici Makarska u Ulici don Mihovila Pavlinovića (Stara srednja škola) ili pozivom na broj telefona: 021/612-042.


PROGRAM 13. MAKARSKOG ZIMSKOG KARNEVALA


Petak, 6. veljače 2009.

11,00 sati preuzimanje ključeva Grada - Gradska riva
20,00 sati ples pod maskama – Hotel Biokovo
22,00 sati koncert pod maskama GEGO I PICIGIN BAND – Club West (hotel Dalmacija)


Subota, 14. veljače

11,00 sati DJEČJI KARNEVAL – Gradska riva i Kačićev trg


Subota 21. veljače

20,00 sati GRADSKI BAL POD MASKAMA – Hotel Park


Utorak, 24. veljače VELIKI ZIMSKI KARNEVAL

15,00 sati Karnevalska povorka kreće s predjela Dugiš
... Prigodni program na rivi
20,00 sati Maskenbal u hotelu Biokovo i Clubu West
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.