Prof. Petru Puhariću brojni prijatelji i sugrađani zaželjeli sretan 80. rođendan

22.02.2011.


Piše Jasna Morović

Najveći makarski kroničar prof. Petar Puharić u petak je proslavio svoj 80. rođendan. Iako je zakoračio u deveto desetljeće života, ne prestaje s književnim stvaranjem, dapače, gotovo je završio rad na novim 'Zavičajnim uspomenama'. U pripremi je i knjiga za djecu, a u svemu mu je velika podrška supruga Biljana.
Na rođendan barba Pere telefon u kući stalno je bio zauzet. S razlogom, puno je onih koji su mu zaželjeli čuti glas i poželjeti dobro zdravlje i plodan rad. Pozivi su stizali iz Amerike, Novog Zelanda, iz cijele Hrvatske, ali ipak najviše su se prijatelja i cijenjenog sugrađanina sjetili njegovi Makarani.
Prof. Puhariću je drago što su mnogi podijelili s njim radost 80. rođendana, a ovim putem se zahvaljuje svima koji tog dana nisu zaboravili usmeno iskazati ili svoje ime potpisati na rođendanskoj čestitki. – Moje zdravlje nije najbolje, ali dok me god pamet i ruke služe, pisat ću o dragim Makaranima i Primorcima- obećalo je najveće makarsko pero.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.