Prodaja kalendara od sutra

18.12.08.


Kalendar za 2009. godinu i ove godine tiskan je u suradnji Grada Makarske, makarske Turističke zajednice, Hotela Biokovka i Hotela Makarska. Kalendar krase motivi Makarske - rive, plaže, trgova, noćnog života i sl, koje su zabilježili lokalni fotografi, dok je za grafičku pripremu odgovoran Art Studio.
Kalendar će se i ove godine prodavati po simboličnoj cijeni od 10 kuna, a sav prihod od prodaje namijenjen je za obnovu Malakološkog muzeja u Franjevačkom samostanu. Na štandu s kalendarima, koji će biti postavljen na Trgu 156. brigade, kod hotela „Biokovo“, prodavat će se i rukotvorine Udruge Sunce.

Prodaja kalendara trebala je početi u srijedu 17. prosinca, međutim odgođena je zbog loših vremenskih uvjeta. Ukoliko se vrijeme ne popravi sutra - petak 19. prosinca, svi zainteresirani imat će priliku kalendar kupiti na porti zgrade Grada Makarske.
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.