Priopćenje Stambenog gospodarstva Makarska d.o.o.: Za prijavu šteta uzrokovanih burom građani mogu nazvati brojeve 615-565 ili 612-061

Olujna bura sa orkanskim udarima koja još uvijek puše u Dalmaciji uzrokovala je oštećenja na većini stambenih zgrada kojima upravlja Stambeno gospodarstvo Makarska d.o.o..
Stoga molimo sve vlasnike stanova, a posebno predstavnike stanara koji su primijetili bilo kakva oštećenja uzrokovana nevremenom da se jave na telefon 615 565 ili 612 061 i službeno prijave štetu. Stambeno gospodarstvo moli sve korisnike za strpljenje, jer trenutno pristiže veliki broj prijava. Sve prijave materijalnih šteta bit će zaprimljene i obrađene u skladu sa uvjetima osiguranja i financijskim mogućnostima zgrade, ističe se u priopćenju kojega potpisuje direktor Stambenog gospodarstva Makarska d.o.o. Mirko Katić.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.