Priopćenje gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića: Pozivam poslovne subjekte da naše vatrogasce podrže donacijama

- U ime Grada Makarske i svoje osobno, od srca zahvaljujem našim vatrogascima koji se iz godine u godinu hrabro i nesebično bore s vatrenim stihijama, sprječavaju ugrozu ljudskih života i imovine. Jučer je preko 100 vatrogasaca sa 40 vozila i dva kanadera branilo i obranilo našu Osejavu u teškoj i neizvjesnoj situaciji koja je, zbog jakog juga i nepristupačnog terena ne samo prijetila uništiti poluotok Osejavu, već je predstavljala i ozbiljnu prijetnju kućama i poslovnim objektima sa sjeverne strane. Hvala i svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima s Makarske rivijere i grada Omiša koji su brzo pružili podršku na terenu.

Do sada su naši vatrogasci nebrojeno puta pokazali koliko su bitni za dobrobit našeg grada. Najmanje što možemo napraviti, kako bi im pokazali svoju zahvalnost je uložiti u opremu koja im je prijeko potrebna, da bi učinkovito i sigurno štitili nas i naš grad. Grad Makarska će u proračunu za sljedeću godinu osigurati sredstva za još jednu cisternu, a ovim putem želim pozvati i sve velike poslovne subjekte, da naše vatrogasce podrže donacijama. Sva poduzeća i građani koji su voljni na neki način iskazati zahvalnost, molim da se jave direktno na broj kontakt osobe vatrogasaca 099/802 2394 (Josip Baričević DVD), stoji u priopćenju gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.