Primopredaja ključeva: Grad Makarska preuzeo ključeve nove upravne zgrade na Gradskom sportskom centru

Predstavnik izvođača radova, tvrtke Marconi inžinjering d.o.o. iz Splita Toni Miladin danas je na Gradskom sportskom centru predao ključeve nove upravne zgrade zamjeniku gradonačelnika Jozi Vranješu čime je Grad Makarska preuzeo daljnje upravljanje i gospodarenje objektom. Primopredaji ključeva nazočili su i ravnatelj Javne ustanove Park prirode Biokovo Velimir Vidak Buljan, v.d. ravnatelja Javne ustanove Gradski sportski centar Joško Kosović te predstavnici Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva vlasnice Tonke Aljinović Gojak koji su zaduženi za stručni nadzor.


Zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ zahvalio je svima koji su sudjelovali na ovom projektu te najavio skori početak radova na hortikulturnom uređenju i izdavanje uporabne dozvole. Termin svečanog otvaranja nove moderne zgrade na Gradskom sportskom centru bit će dogovoren u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Biokovo.


Primopredaji ključeva prethodio je obilazak zgrade tijekom kojeg su izvođaču radova predane manje primjedbe na izvršene radove od strane Javne ustanove Park prirode Biokovo i Gradskog sportskog centra, a na koje će se stručni nadzor očitovati.


Novi objekt većim dijelom će biti u funkciji Gradskog sportskog centra, a manjim Javne ustanove Park prirode Biokovo. Realizacijm ovom projekta Makarska je dobila jedinstveni prostor za multimedijalni prezentacijski centar, a uz uredske i poslovne prostorije planirane su i smještajne jedinice u funkciji razvoja sportskog turizma.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.