Primanje za delegacije gradova prijatelja: Gradonačelnici Tonći Bilić i Enio Pavone potpisali protokol dogovora na programu Europske unije INTERREG MED

 U sklopu proslave Dana grada,  gradonačelnik Tonći Bilić i predsjednica Gradskog vijeća Jagoda Martić u petak su u gradskoj vijećnici organizirali primanje za sve delegacije gradova prijatelja kojem su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Đakova Ivan Išasegi, delegacija Općine Budva na čelu s predsjednikom Srđom Popovićem, delegacija Općine Kavadarci, gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, delegacija Općine Stari Grad Sarajevo na čelu s načelnikom Ibrahimom Hadžibajrićem, gradonačelnik grada Maribora Andrej Fištravec, delegacija grada Roseta degli Abruzzi s gradonačelnikom Eniom Pavoneom, delegacija grada Sarajeva na čelu s gradonačelnikom Ivom Komšićem i delegacija Općine Travnik na čelu s načelnikom Admirom Hadžiemrićem.

U sklopu primanja, predstavnici gradova prijatelja uručili su gradonačelniku i predsjednici Gradskog vijeća prigodne poklone i čestitali Dan grada. Razgovaralo se o mogućnostima suradnje, a nastavno na dogovore prilikom zadnjeg posjeta delegacije Grada Makarske Rosetu degli Abruzzi, gradonačelnik Tonći Bilić i Enio Pavone u Makarskoj su potpisali protokol dogovora na programu Europske unije INTERREG MED, koji će se zajednički pripremiti i aplicirati na nadolazećim natječajima. Gradonačelnik Pavone iskoristio je primanje za poziv i ostalim delegacijama na suradnju i partnerstvo.
Tijekom boravka u Makarskoj, predstavnici gradova prijatelja posjetili su Biokovski botanički vrt Kotišina i Malakološki muzej Franjevačkog samostana. 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.