Prijem za uspješne učenike: Odlični rezultati i na sportskim natjecanjima

Nakon prijema za učenike koji su na županijskim i državnim natjecanjima osvojili nagrade u pojedinačnoj kategoriji, u srijedu je u gradskoj vijećnici organiziran i prijem za učenike koji su ostvarili zapažene rezultate na sportskim natjecanjima: košarkaški tim Osnovne škole oca Petra Perice i malonogometnu žensku ekipu iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića.

Na primanju u gradskoj vijećnici pozdravio ih je zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić koji je učenicima uručio priznanja a mentorima po dvije profesionalne lopte na dar za daljnje treninge i uspješne utakmice. Čestitao im je za osvojenim prvim mjestima na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola u malom nogometu i županijskom natjecanju u košarci.

Iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića priznanja su pripala: Miji Matijašević, Lari Kovačević, Ani Bekavac, Lauri Sušac, Stefani Borić, Petri Bogdan, Gloriji Raos, Leonardi Antičić, Vanessi Roggi i Ivani Akmadžić.

Iz Osnovne škole oca Petra Perice priznanja su pripala: Šimi Šošiću, Anti Klepi, Roku Gašparu, Ivanu Antunoviću, Marku Rašiću, Francescu Tritelli, Krešimiru Marinoviću,Veseljku Vekiću, Toniju Puhariću, Ivanu Gliboti, Rinu Škorliću i Peri Jelaviću.

Na čestitkama i potpori Grada Makarske zahvalili su mentori Marija Prgomet i Damir Jukić koji su istaknuli da su uistinu ponosni na rad i osnovnoškolaca i srednjoškolaca u svim sportovima. Stoga nemalo raduje najava gradonačelnika Jure Brkana kako Grad Makarska, koji je i sada potpora sportskim udrugama i sportskim aktivnostima učenika, radi na tome da se od sljedeće školske godine uz studentske stipendije uvedu i stipendije za sport. U ime Grada čestitkama učenicima koji ostvaruju sjajne rezultate u sportu pridružila se i Marina Andačić Krivić, savjetnica za predškolski odgoj, obrazovanje i šport.

J. Glučina

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.