Prijem gradonačelnika Zorana Paunovića: Čestitke na sjajnim rezultatima najboljem hrvatskom triatloncu Andreju Vištici

Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović danas je u gradskoj vijećnici primio hrvatskog rekordera u triatlonu Andreja Višticu. Nakon uvodnih riječi Marine Andačić Krivić, više savjetnice za predškolski odgoj, obrazovanje i šport, Andreju Vištici  čestitke je uputio i gradonačelnik Zoran Paunović.

-Ovo što ste vi postigli je van serijski rezultat i ja vam na tome čestitam. Tim više mi je draže što ste naš sugrađanin. Znam da je potrebno dugo, dugo i puno rada i odricanja da se postigne ovakav rezultat a vaš rezultat je najbolji u Hrvatskoj. Ono što vam želim jest da u budućnosti dođete do te magične granice od 8 sati, istaknuo je gradonačelnik Paunović referirajući se na hrvatski rekord u Ironman distanci koji je Vištica nedavno oborio i sad iznosi 08:11:40.

Vištica se zahvalio gradonačelniku na prijemu i kazao kako je triatlon sport izdržljivosti, a sastoji se od tri discipline – trčanja, vožnje biciklom i plivanja. Najbolji rezultati triatlonci postižu između 35. i 40. godine,  a za početak bavljenja ovim sportom nikad nije kasno bez obzira na godine.

-Tjedno treniram oko 35 sati. Dok sam bio mlađi sam radio pa mi ne bi ostalo vremena za ništa drugo, a danas kad se profesionalno bavim sportom je ipak drugačije. Svima bih poručio da se bave sportom jer ljudi koji se bave sportom zdravije žive, sport obogaćuje naš život, istaknuo je Andrej Vištica.

U sjećanje na ovaj susret gradonačelnik Paunović je Vištici uručio poklon bon i sliku makarskog umjetnika Jakše Leška.  
 

 

J. Kovačević

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.