Preuzmite zahtjev za ostvarivanjem prava na naknadu troškova prijevoza roditelju/staratelju učenika srednje škole koji je smješten u učeničkom domu ili privatnom smještaju

Izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi grada Makarske (Glasnik Grada Makarske, br. 10/16, 8/18, 9/18, 20/18, 20/19, 13/20, 17/20, 14/21 i 16/21) , Gradsko vijeće grada Makarske je na svojoj 3. sjednici donijelo Odluku kojom se regulira pravo na naknadu troškova prijevoza roditelju/staratelj učenika srednje škole s područja grada Makarske - za učenike koji se školuju izvan Makarske, a na području Republike Hrvatske, a smješteni su u đačkom domu ili privatnom smještaju u mjestu školovanja.

Pravo može ostvariti roditelj/staratelj učenika najviše 10 (deset) puta u tijeku 1 (jedne) školske godine za putovanje na relaciji između Makarske i mjesta školovanja u jednom ili oba smjera, a koristi uslugu autobusnog prijevoza.

Zahtjev za ostvarivanjem prava na naknadu troškova prijevoza roditelju/staratelju učenika srednje škole koji je smješten u učeničkom domu ili privatnom smještaju s područja grada Makarske može se preuzeti u sobi broj 5 Grada Makarske (Upravni odjel za društvene djelatnosti) ili na Internet stranici Grada Makarske na poveznici https://makarska.hr/zahtjevi-i-obrasci/drustvene-djelatnosti

 

 

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.