Predstava "Preko trnja do zvijezda"

29.7.2011.

U ponedjeljak 1. kolovoza 2011., u sklopu programa Makarskog ljeta 2011. održat će se predstava Preko trnja do zvijezda sa Natašom Janjić i Ivanom Glowatzkyjem u glavnim ulogama. Predstava će se održati na Ljetnom kinu s početkom u 21,00 sati, cijena karte iznosi 40 kn.PRODAJA KARATA:
- AgencijaTravelZone DMC ,Kralja Tomislava3
- Turist Biro, Riva Makarska
- Na dan predstave, na blagajni Ljetne kino pozornice od 20.00h

Igraju: Nataša Janjić i Ivan Glowatzky
Režija: Tomislav Pavković

S gitarama u rukama Nataša Janjić i Ivan Glowatzky kao Helena i Robi, u silovitom tempu pričaju i pjevaju priču svoga života. Priču o jednom izgubljenom vikendu na potezu od zagrebačkog Trnja do Zvijezde, o vikendu punom ljubavi, seksa, boli i strahova. I u mrežu uhvaćenih snova.

Podne je u Zagrebu. Ispred crkve Sv. Marka.Helena odjevena u dražesnu djeverušastu haljinu. Oslonjena rukom o zid crkve bljuje do besvijesti. Ona nije sentimentalna ženica, ona je odvjetnica, specijalizirana za razvode. Igra žestoko, živi žestoko.

Nešto dalje je i Robi. Vrata banke mu se zatvaraju pred nosom. Luđački udara po njima. U ruci mu je plastična vrećica sa sto somova u kešu. On je sitni kriminalac, specijaliziran za nevolje. Ništa više.

Vratimo film unatragNoć prije Helena i Robi su se upoznali u baru. I butelja sim, butelja tam…I…Znaš ono kad je seks stvarno dobar? Kad zaboraviš tko si i sve se jednostavno stopi u toplo klupko nepoznate kože.

Nakon svitanja, jutro donosi gomilu pitanja.

Jer kad imaš 35 zadnji ti je čas. Zadnji čas za provjeru imaš li hrabrosti vratiti se svojim snovima. Ili od njih konačno odustati.