PREDSJEDNIČKI IZBORI - OBAVIJEST BIRAČIMA

                                                       PREDSJEDNIČKI IZBORIREPUBLIKA HRVATSKA
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO
GRADA MAKARSKE


Makarska, 20. prosinca 2009. godineO B A V I J E S T     B I R A Č I M A !!!


Gradsko izborno povjerenstvo grada Makarske donijelo je rješenje o određivanju biračkih mjesta na području grada Makarske, na kojim će se provoditi glasovanje za izbor predsjednika Republike Hrvatske. U njemu je naznačeno i koji će birači glasovati na pojedinim biračkim mjestima, a rješenje je objavljeno i preko oglasne ploče grada Makarske i i na službenim stranicama grada Makarske.

Broj biračkih mjesta nije se mijenjao u odnosu na posljednje izbore koji su održani u svibnju ove godine.

No, jedno biračko mjesto ( biračko mjesto broj 3. Plaža ) nije više u istim prostorima, već je premješteno na drugu lokaciju . Dakle, birači koju su na dosadašnjim izborima glasovali na biračkom mjestu broj 3. odnosno u prostorijama hotela „ El BiH“ –Plaža, glasovati će na drugoj lokaciji i to u prostorijama Udruge „ Sunce“, Kralja Petra Krešimira IV broj 9 ( u prizemlju stambene zgrade nasuprot prodavaonice „Tommy“).

Za biračko mjesto broj 4. Stara škola- Don M.Pavlinovića 1 – Centar ( zgrada stare srednje škole) promijenjena je samo prostorija, pa će tako birači na tom biračkom mjestu glasovati u istoj zgradi, ali u prostoriji koncertne dvorane Glazbene škole ( 2. kat.)

Uz birače, koji redovito glasuju na biračkom mjestu broj 1: Dječji vrtić- Lička 1 – Zelenka, tu mogu glasovati i birači-državljani Republike Hrvatske koji imaju prebivalište u inozemstvu, a borave u Republici Hrvatskoj ili će se tu zateći na dan izbora, a obavili su prethodnu registraciju za glasovanje u Republici Hrvatskoj.
PREDSJEDNICA

Marijana Visković


Više o izborima možete naći na službenim internet stranicama državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske: www.izbori.hr

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.