Predavanje ,,Odvajanje i kompostiranje biootpada te načini kompostiranja u kući'' 1. veljače u dvorani Arte

Makarski komunalac d.o.o. organizira predavanje  ,,Odvajanje i kompostiranje biootpada te načini kompostiranja u kući'' koje će se održati u utorak 1. veljače u dvorani Arte s početkom u 16,00 sati. Predavač je Marin Spetič, mag. soc. iz Udruge za prirodu,okoliš i održivi razvoj  Sunce iz Splita.

Predavanje se održava u okviru projekta „Skupi, složi, savjesno odloži“ koji se financira u okviru  Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Biotpad čini više od trećine otpada u kućanstvu, stoga pravilnim kompostiranjem smanjuje se količina otpada koja se odlaže na odlagalištima, pridonosi se očuvanju okoliša i dobiva se visokovrijedan kompost. Kompostirati se može i bez vrta, u vlastitom stanu! 

Kako pravilno kompostirati, kako iskoristiti biootpad iz kuhinje, što se sve može napraviti s dobivenim kompostom?

Odgovore na ova pitanja i mnoge druge korisne informacije možete dobiti u utorak 1. veljače 2022. godine u dvorani Arte (Stara škola) kada će Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, u organizaciji Makarskog komunalca d.o.o., održati predavanje o važnosti odvajanja i kompostiranja biootpada, te načinima kompostiranja u kući.

 

 

 

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.