Poziv izlagačima u povodu Fešte sv. Petra i 6. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. lipnja

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fešte sv. Petra i 6. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za srijedu, 29. lipnja 2016., na gradskoj rivi u Makarskoj.
Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, a svi posjetitelji imat će priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.
Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
S ciljem uključivanja što većeg broja izlagača Grad Makarska će i ove godine prostor za izlaganje, koji će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima, ustupiti besplatno.
Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fešti sv. Petra i 6. Sajmu makarskih proizvoda.


Prijave se vrše do 24. lipnja 2016. na adresu:


Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434
e- mail: kultura@makarska.hr
ili
Ured gradonačelnika (ured br. 14 a)
tel. 021/608-411
e-mail: protokol@makarska.hr