Poziv izlagačima na Noć Kalalarge

13.7.2012.POZIV IZLAGAČIMA

2. kolovoza 2012.
NOĆ KALALARGE 2012.

DOŽIVIMO NAŠU KALU!Pozivamo zainteresirane izlagače - proizvođače, umjetnike, ustanove, udruge, kolekcionare i ostale zainteresirane sugrađane za sudjelovanje u izložbeno – prodajnom dijelu programa manifestacije NOĆ KALALARGE, 2. kolovoza 2012. (četvrtak) s početkom u 21,30 sati.

Kalalarga, poznata kao žila kucavica grada, nekada najšira i najduža ulica u Makarskoj, navedenog dana opet će oživjeti. Prva Noć Kalalarge organizirana je 1994. g., a njezina trajna tema je prezentacija bogatstva tradicije našeg grada.
Lokalni povjesničar i kroničar prof. Petar Puharić, koji je nastavio djelo makarskih franjevaca kao i povjesničara don Petra Kaera i akademika Jakše Ravlića,dugo je istraživao povijest ove makarske ulice ostavivši nama i našim potomcima zapis o ulici i ljudima koji su u njoj živjeli.

Svi posjetitelji imat će priliku uživati uz zvuke dalmatinske pjesme klape Sol iz Paga – prošlogodišnjeg pobjednika Festivala klapa uz mandoline i gitare, kao i brojne domaće izvođače. Program Noći Kalalarge uskoro ćemo objaviti.


Prijave se vrše do 1. kolovoza 2012. na adresu:
Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434, 021/608-433 ili na mail-adrese:
kultura@makarska.hr i protokol@makarska.hr
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.