Potpisani ugovori o radu sa preostalih šest žena u projektu ,,Zaželi u Makarskoj''

Nakon svečanog potpisivanja ugovora u gradskoj vijećnici Grada Makarske sa radom je počelo i preostalih šest žena zaposlenih u sklopu projekta ,,Zaželi u Makarskoj'' . Uz voditeljicu projekta Tamaru Batinić Ćulav, novih šest zaposlenica pozdravila je zamjenica gradonačelnika Antonia Radić Brkan poželjevši im puno uspjeha u radu uz ostvarenje svih ciljeva projekta.

Podsjetimo,  Grad Makarska  je za projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ osigurao 1.113.388,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Projektni partneri su Centar za socijalnu skrb Makarska te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Split, a projektnu prijavu pripremila je Javna ustanova Makarska razvojna agencija - MARA.

Cijevi projekta su zapošljavanje teže zapošljivih žena, pružanje kvalitetne podrške za najmanje 85 krajnjih korisnika u nepovoljnom socijalnom položaju te organiziranje dodatnih edukacija za zaposlenice kojima će osnažiti svoj status na tržištu rada.

Kroz dva objavljena natječaja, jedan u srpnju, a drugi u rujnu, zaposleno je ukupno 12 žena s kojima su potpisani ugovori o radu na godinu dana.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.