Posebna regulacija prometa 4. i 5. kolovoza na Zelenki i gradskoj rivi

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Makarskoj će 4. i 5. kolovoza na snazi biti posebna regulacija prometa.


Zbog održavanja pučke fešte u petak 4. kolovoza od 17,00 sati bit će zatvoreni svi prilazi Trgu hrvatskih vitezova PPN Kobac (Iz Ličke, Zagrebačke i Slavonske ulice), a posebna regulacija prometa bit će na snazi sve do završetka proslave(koncerta).

U subotu, 5. kolovoza gradska riva bit će zatvorena za sav promet od 12 sati na potezu od pristaništa za trajekt do velikog mula sve do završetka programa. Mole se građani da do 14 sati uklone svoja vozila, jer će u protivnom to učiniti nadležna služba o njihovom trošku. Dvosmjerna regulacija prometa bit će za Franjevački put, od Alkarske ulice do Marinete (skretanje za parking kod hotela Osejava).
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.