Ponesite božićne kape: U srijedu 23. prosinca u Božićnom gradu snima se milenijska fotografija

Božićni grad u Makarskoj, koji je još 29. studenog postao glavno okupljalište Makarana svih generacija, i ove je godine svojim posjetiteljima ponudio šarolik program koji će u predbožićnom tjednu biti obogaćen još jednim događanjem.
Naime, uz tradicionalno izlaganje mega čestitke koju već šestu godinu zaredom izrađuju makarski osnovnoškolaci i polaznici dječjih vrtića u radionici Djeda Božićnjaka na sam Badnjak, dan ranije, 23. prosinca ove će godine atmosferu u Božićnom gradu ovjekovječiti naš poznati fotograf Šime Strikoman
Naime, po prvi put Makarski Božićni grad ostat će zabilježen i na velikoj milenijskoj fotografiji, koju će u srijedu 23. prosinca u 16,00 sati na Kačićevu trgu snimiti Šime Strikoman, inače autor preko četiri stotine milenijskih ‘fotki’.


Pozivaju se svi građani da 23. prosinca u što većem broju dođu na Kačićev trgu kako bi dali svoj doprinos stvaranju najveće božićne jelke! Sve što trebate ponijeti sa sobom je božićna kapa!
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.