Policajac u zajednici u Osnovnoj školi o. Petra Perice - Edukacijski susret

10.03.10.

Piše: J.Morović


Policijski službenici PP Makarska - Valentino Ivandić-kontakt policajac, Matko Kovačević-kontakt policajac, Tomislav Šalinović-policijski službenik za prevenciju u cestovnom prometu i Mario Bokšić, kriminalistički tehničar - 25. veljače održali edukacijsko predavanje u Osnovnoj školi oca Petra Perice učenicima drugog razreda u svezi ponašanja djece u prometu.
Pokazalo se da su djeca o ponašanju djece-pješaka u prometu vrlo dobro upoznata. Krim tehničar Mario Bokšić pokazao je istima i načine uzimanja papilarnih linija s mjesta događaja i simulaciju očevida prometne nesreće što je djecu najviše i oduševilo. Nakon održanog predavanja djeci su podijeljeni i prigodni promotivni materijali o pravilima ponašanja u prometu prilagođenih djeci.
Učenici su policijske službenike darovali pjesmom, kolačima i kemijskim olovkama.
Nastavnica Božena Vitlić je istaknula da joj je posebno drago što su policijski službenici posjetili Školu o. Petra Perice, jer je oko 80 % učenika i učenica izrazilo želju da u budućnosti rade poslove policijskog službenika, te su o tome željeli biti obaviješteni iz prve ruke.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.