Podjela uskrsnice umirovljenicima s područja Grada Makarske

 Grad Makarska će vršiti podjelu poklon-bonova u vrijednosti 200,00 kuna umirovljenicima s prebivalištem na području grada Makarske čiji ukupni mjesečni iznos svih mirovina ne prelazi 3.500,00 kuna, a koju zbog mjera Stožera civilne zaštite uzrokovanih epidemiološkom situacijom nismo bili u mogućnosti kako smo ranije planirali, podijeliti ususret ovogodišnjem Uskrsu. 

Prema spomenutom cenzusu, podjelu bonova vršiti ćemo:

  • za umirovljenike koji su cijelu mirovinu ostvarili u Republici Hrvatskoj, temeljem Popisa umirovljenika Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
  • za umirovljenike koji su mirovinu ostvarili temeljem djelomičnog staža u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu, temeljem Popisa umirovljenika Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje uz obvezno predočenje potvrda tuzemne (iz Hrvatske) i inozemne mirovine,
  • za umirovljenike koji su mirovinu ostvarili isključivo radnim stažom u inozemstvu, uz potvrde o visini inozemne mirovine.

Podjela poklon – bonova vršit će se u dvorani DVD Makarska, na adresi Potok 1, od 08,00 do 13,00 sati, prema slijedećem rasporedu:

  • u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: A, B, C, Č i Ć,
  • u utorak, 26. svibnja 2020. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: D, DŽ, Đ, E, F, G, H, I, J i K,
  • u srijedu, 27. svibnja 2020. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: L, LJ, M, N, NJ i O, 
  • u četvrtak, 28. svibnja 2020. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: P i R,
  • u petak, 29. svibnja 2020. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: S, Š, T, U, V, Z i Ž. 
  • u ponedjeljak, 1. lipnja 2020. godine za umirovljenike koji poklon - bon nisu preuzeli od 25. do 29. svibnja 2020.

Prilikom preuzimanja poklon – bona obvezno je na uvid dati osobnu iskaznicu umirovljenika.

Također, molimo sve da se prilikom preuzimanja poklon – bonova pridržavaju uputstava Stožera civilne zaštite, te sa sobom ponesu i vlastitu kemijsku olovku. Poklon – bon moći će preuzeti i druga osoba, a u tom slučaju uz osobnu iskaznicu umirovljenika (i ostale potrebne potvrde ako se radi o djelomičnoj ili cijeloj mirovini ostvarenoj u inozemstvu) na uvid se mora dati i osobna iskaznica osobe koja preuzima poklon – bon.

Poklon - bon moći će se iskoristiti u trgovinama Apfela d.o.o. do zaključno s 30. lipnja 2020. godine.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.