Počinje likovna kolonija u Gradskoj galeriji

19.10.2012.

Makarska likovna kolonija u svom 9. sazivu trajati će od 21.-24.listopada 2012. Ovogodišnja Kolonija organizira se po prvi put u sklopu proslave Dana grada Makarske. Likovna kolonija kao tradicionalni gradski kulturni program održava se od 2004. jednom godišnje i okuplja umjetnike iz Hrvatske i BiH.
Ove godine umjetnici-gosti grada Makarske biti će slikarice Blaženka Salavarda i Sunčica Travaš iz Zagreba, te Lili Gluić iz Splita; slikari, sudionici ovogodišnje Likovne kolonije su Ernesto Markota i Ante Brkić iz Čapljine(BiH), Ante Živković iz Zagreba, Ante Dragobratović iz Opuzena, dok nam iz Splita dolaze Hrvoje Roguljić i Edo Unković.
Devet slikara sudionika 9.saziva makarske Likovne kolonije raditi će u prostoru Gradske galerije Antuna Gojaka. Događanje će za posjet biti otvoreno 22. i 23. listopada.
22.listopada 2012.(ponedjeljak) Likovna će kolonija za posjet biti otvorena u vremenu od 10 i 30 do 12 i 30 sati, te od 14 i 30 do 17 i 30.
Dana 23.listopada 2012. (utorak) građani će moći posjetiti događanje od 9 i 30 do 12 sati.
Poslijepodnevni termin istog dana rezerviran je za svečano otvaranje izložbe Torta makarana u 18 sati koje je otvoreno za svu zainteresiranu publiku.

Gradska galerija Antuna Gojaka

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.