Počelo prvenstvo škola u malom nogometu

18.12.07.

U nedjelju, 16. prosinca 2007. u sportskoj dvorani Osnovne škole Stjepana Ivičevića, započeo je malonogometno prvenstvo osnovnih i srednjih škola, u organizaciji Malonogometnog kluba Novo vrijeme. U nedjelju su startali najmlađi osnovci, 23. prosinca stariji osnovci, a 2 siječnja srednjoškolci. Najuspješniji su bili razredi 3. A i 3. C iz Osnovne škole Oca Petra Perice, a iz Osnovne škole Stjepana Ivičevića 3. A i 3. E koji su se plasirali u polufinale.

    


Cilj prvenstva osnovnih i srednjih škola, kako ističe organizator, je animirati što više djece, te ih tako privući u uvijek atraktivno malonogometno natjecanje, kvalitetno im osmišljavajući trotjednu pauzu te što aktivniji i zanimljiviji zimski odmor. MNK Novo vrijeme ima u planu u suradnji sa trenerima iskoristiti ovo natjecanje kao selektivni filter za daljnja školska natjecanja na županijskoj i državnoj razini. Organizator je za djecu osigurao i brojne nagrade, ne samo za pobjednike, već i za ostale sudionike. Na turniru će sudjelovati oko 80 ekipa, što čini više od 800 djece. Kraj natjecanja predviđa se 10. siječnja.

    

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.