Otvorene prijave za drugi Dalmacija Wine Expo

22.2.2011.


Organizatori vodećeg enogastro sajma Dalmacije, Dalmacija Wine Expa, otvorili su prijave za sudjelovanje na ovogodišnjoj izložbi. Prijave su do 4. travnja otvorene vinarima, uljarima i proizvođačima delicija. Oni će tijekom trajanja izložbe imati priliku predstaviti svoje proizvode, i posjetiteljima približiti gastro ponudu regije. Izložba će se održati u Makarskoj 29. i 30. travnja.
Organizatori su vinsku izložbu upotpunili nizom gastro događanja. Pod kapom Dalmacija Wine Expa održat će se odabir najboljih restorana Dalmacije, ocjenjivanje maslinovih ulja „Olea Croatica“, ocjenjivanje vina „Perfect Match“, niz stručnih predavanja i seminara, događanje „Zvijezde kuhaju“ kao i niz kulturnih događanja.
„Želja nam je na jednom mjestu okupiti aktere gastro scene. Na sudjelovanje i suradnju pozivamo sve naše vinare, uljare i proizvođače delicija jer vjerujemo da i Hrvatskoj i svijetu imaju što pokazati. Istodobno, želimo Dalmacija Wine Expo uspostaviti ne samo kao izložbeni prostor, već i kao mjesto razmjene znanje i obrazovanja o gastronomiji. Stoga smo organizirali niz popratnih događanja koja će se održati paralelno s izložbom. Naš poziv je, naravno, upućen i posjetiteljima, za koje smo osigurali smještaj već od 80 kuna,“ pojasnio je Milan Ožić, voditelj organizacijskog tima.
Aplikacije za sudjelovanje šalju se Nataši Dević putem telefona 099 702 5948 te e-mailova natasa.devic@net.hr ili WineExpoCroatia@gmail.com. Temeljem prošlogodišnjeg interesa, organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 150 proizvođača vina, delikatesa i maslinovih ulja, stotinu predstavnika vrhunskih restorana i hotela, hrvatske top kuhare, uglednike poslovne, političke i kulturne scene te, općenito, ljubitelje gastronomije.

Za više informacija, molimo kontaktirajte:
Marko Kovač, VinMedia: marko@vinmedia.eu, +385 99 735 7399

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.