Otvorena izložba - 10 godina SAK Ekstrem

5.12.07.

U utorak, 4. prosinca u Gradskoj galeriji Antuna Gojaka otvorena je izložba- 10 godina Speleološko alpinističkog kluba Ekstrem. U ime Ekstrema nazočnima se obratio Željko Bockovac, predsjednik SAK Ekstrem. Pročelnik Odjela za društvene djelatnosti, Dražen Kuzmanić pozdravio je sve nazočne u ime Grada Makarske i svoje osobno ime, te otvorivši izložbu zahvalio Ekstremu na njihovom doprinosu našemu gradu, zaželjevši im još mnogo uspjeha u daljnjem radu.

         

Otvaranju izložbe odazvali su se Ekstremovi članovi, kao i zainteresirani građani. Ekspedicije, pustolovne utrke, izleti, usponi, istraživanje jama… samo su dio aktivnosti koje je Ekstrem prezentirao na ovoj atraktivnoj izložbi. Uz zvuke klape Adrion, otvaranje izložbe proteklo je u dobroj atmosferi, o čemu govore zadovoljna lica svih posjetitelja. Svi zainteresirani izložbu mogu posjetiti do 17.12.2007., svakim radnim danom u vremenu od 09-12 i 18-20 sati, te subotom 10-12 sati u Galeriji Antuna Gojaka.

         


Da podsjetimo početak djelovanja speleološko-alpinističkog kluba EKSTREM, iz Makarske, datira od 9. 11. 1997. g. kada ga osniva dio planinara koji se izdvojio iz lokalnog planinarskog društva. Uz klasične treking izlete Ekstrem nastoje biti što prisutniji i na području ekstremnih sportova . Članovi Ekstrema iza sebe već imaju bogato iskustvo na području speleologije, pustolovnih utrka, ekspedicija i alpinizma.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.