Otvaranje proljetnog sajma autohtonih proizvoda “Domaće je najbolje” 29. travnja u 10,00 sati

Svečano otvaranje proljetnog sajma autohtonih proizvoda „Domaće je najbolje“ održat će se u subotu 29. travnja s početkom u 10,00 sati na Trgu 156. Brigade Hrvatske vojske. Svrha sajma je poticanje proizvodnih djelatnosti, promocija autohtonih i tradicionalnih proizvoda, rukotvorina i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja grada Makarske i ostalih dijelova Hrvatske.

Na sajmu će izlagati 20 izlagača koji će građanima Makarske i drugim posjetiteljima ponuditi veliki izbor domaćih proizvoda: suvenire i predmete od prirodnih materijala, ručne radove poput sakralnih figura nakita, prirodnu kozmetiku bez aditiva i konzervansa, ekološke domaće proizvode; pekmeze, med, voćne sokove, vrhunska vina, suhomesnate proizvode i sezonsko cvijeće.

Uz veliki izbor domaćih proizvoda posjetitelje sajma očekuje i bogat glazbeni program uz nastupe Gradskog zbora Makarska, klape Srdela, klape Garbin i Zbora umirovljenica Marineta.

Sajam će biti otvoren do nedjelje 7. svibnja, svakim danom od 8,00 do 21,00 sat.

GLAZBENI PROGRAM:

29.4. u 10 h - Gradski zbor Makarska

1.5. u 11 h - klapa Srdela

2.5. u  18 h - klapa Garbin

3.5. u 18 h - Zbor umirovljenica Marineta

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.