Osposobljavanje i licenciranje za biciklističke vodiče u Trilju od 10. do 13. studenog

Pozivaju se svi zainteresirani da se u svojim gradovima i općinama prijave na osposobljavanje i licenciranje za biciklističke vodiče. Program će se održati u Trilju, u hotelu Sv.Mihovil, od 10. studenog (četvrtak) do 13.studenog 2016. (nedjelja).
(četvrtak od 10:00 h-18:00 h, petak i subota 8:30 h-20:00 h, nedjelja 8:30 h-16:30 h)

Organizator je Turistička zajednica grada Trilja, direktorica Andriana Ivković, a suorganizatori Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, direktor Joško Stella i Biciklistički savet Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik Denis Špadina.


Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija- IRTA koja to uspješno radi već 10 godina. Program započinje u četvrtak ujutro, a točnu satnicu predavanja dobit će svi prijavljeni polaznici, kao i priručnik, informativne materijale i poklon-paket.
Polaznici su dužni imati MTB bicikl, kacigu, prikladnu odjeću (ili bic. dres), alat (ako je moguće s alatom za skidanje lanca), sprinterice (bic. cipele) i sportsku (casual) odjeću i obuću. Poželjan je GPS uređaj i smartphone radi korištenja kartografskih programa. Dobro će doći bar minimalna fizička sprema radi poligona i vožnji.


Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom osposobljavanju, a za prvu godinu svim uspješnim polaznicima izradit će se licenca biciklističkog vodiča Hrvatskog biciklističkog saveza sa uplaćenim osiguranjem (vrijednost licence je 500,00 kn)
Cijena po polazniku iznosi 1.500,00 kn s PDV-om za polaznike iz Splitsko-dalmatinske županije kojima sudjelovanje sufinancira Turistička zajednice Splitsko-dalmatinske županije. Cijena za polaznike koji nisu iz SD županije iznosi 2.500,00 kuna s PDV-om. Nakon potvrde dolaska, potrebno je avansno platiti račun (bit će vam poslan nakon potvrde održavanja programa).Troškovi puta, konzumacije pića i noćenja su na teret polaznika, a ručkovi su uračunati u cijenu edukacija.Za sve polaznike iz Splita biti će osiguran prijevoz za svaki dan edukacije.


Ukoliko Vam je potrebna ponuda da biste zatražili sufinanciranje od strane Vašeg grada,općine ili lokalne TZ zatražite ponudu putem kontakt e-maila bike.vodici@bssd.hr
Rok za prijavu je do popunjavanja broja od 20 slobodnih mjesta.


Prijave na LINK:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIZ_-YvDfy0Bd2w9zEp6Lc-02NGo4qpUaMXyAu7xKY0vKf1w/viewform?usp=send_form


Prilikom potvrde putem e-maila potrebno je priložititi ispunjen obrazac.

Kontakt:
e-mail: bike.vodici@bssd.hr
mob: 095/8530759(Denis)

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.