Odluka gradonačelnika: Cijene parkiranja na svim gradskim parkiralištima i u ljetnom razdoblju po ''zimskoj tarifi''

Gradonačelnik Jure Brkan donio je odluku po kojoj će cijene parkiranjima na svim parkiralištima kojima gospodari Grad Makarska i u ljetnoj sezoni, od 1. lipnja do 30. rujna, ostati na nivou zimskog razdoblja. Tako će u prvoj zoni tijekom ljetnog i zimskog razdoblja visina naknade za parkiranje iznositi 7 kuna po satu, u drugoj zoni će se plaćati 5 kuna po satu te u trećoj zoni 3 kune. Cijene mjesečne povlaštene karte za osobno vozilo za 1. crvenu zonu bit će 130 kuna, za 2. žutu zonu 90 kuna, te za 3. plavu zonu 50 kuna.

Tijekom razdoblja od 1. srpnja do 31. kolovoza i dalje neće biti dopušteno korištenje povlaštene parkirne karte na dijelu uličnog parkirališta prve crvene zone koje je propisno označeno oznakom „1.a crvena zona”, gdje je u navedenom razdoblju dopušteno isključivo satno plaćanje, plaćanje putem automata odnosno putem usluge m-parkinga (sms), bez vremenskog ograničenja.

jelovitu Odluku o II. izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama, visini naknade parkiranja, povlaštenoj parkirnoj karti i vremenu naplate na javnim parkiralištima u Gradu Makarskoj možete pogledati OVDJE

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.