Od ideje do uspješnog biznisa: Besplatna edukacija za male i srednje poduzetnike 15. svibnja u Splitu

Poslovni dnevnik 15. svibnja organizira edukativnu manifestaciju Poslovni uzlet grada Splita čiji je cilj educirati male i srednje poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-a. Riječ je o projektu Poslovni uzlet kojega Poslovni dnevnik provodi u 23 grada u Hrvatskoj, a jedan od njih je i grad Makarska koji će domaćin manifestacije biti 22. listopada ove godine.

Poslovni uzlet u Split dovodi potpredsjednika Vlade i ministara regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića, te niz zanimljivih besplatnih predavanja za poduzetnike.


U prvom dijelu manifestacije, koja se održava u Domu HV-a, Poljudsko šetalište 1, okupljeni će moći poslušati intervju "1 na 1" koji će se ministrom Grčićem voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović te panel diskusiju "Od ideje do uspješnog biznisa - dobri primjeri iz prakse", na kojoj sudjeluju predstavnici Grada Splita i ugledni poduzetnici.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 13,00 do 17,15 sati.


Organizatori poručuju kako je ovo jedinstvena prilika za besplatno naučiti sve o pisanju kreditnog zahtjeva, kako povoljno oglasiti turističke kapacitete na Googleu i Facebooku te stjecanje znanja za započinjanje vlastitog posla, bržu i lakšu naplatu potraživanja te niz drugih važnih znanja za konkurentnije poslovanje.

Prijaviti se možete na www.poslovni.hr/st-prijava
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.