Objavljen natječaj za financiranje udruga: Prijave isključivo putem digitalnih obrazaca

Grad Makarska objavio je Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Makarske u 2024. godini, u ukupnoj vrijednosti od 239.379,00 eura.

Po prvi put prijavu je moguće predati isključivo elektronički putem i to popunjavanjem digitalnog obrazaca koji se nalazi na linku: https://makarska.otvorenigrad.hr/

Za pristup obrascu potrebna je prijava ili udruge ili bilo kojeg člana u NIAS sustav e-građani.

Grad Makarska je pripremio 3 obrasca i to:

1.     Za programe projekte i manifestacije iz kulture i tehničke kulture

2.     Za programe projekte i manifestacije iz zdravstva i socijalne skrbi

3.     Za manifestacije iz sporta

Obrasce je moguće predati tek nakon što se popune sva obvezna polja, te dodaju traženi dokazi i popunjeni propisani obrasci. Kod popunjavanja prijave treba voditi računa da je pojedine rubrike moguće popuniti upisom isključivo brojčanih vrijednosti (npr. Broj volontera, broj sati)… Ako je takav odgovor, u obvezna polja upisuje se odgovor Nema, odnosno gdje se traži brojčani upis 0 (nula).

Prijavitelji svoje programe, projekte ili manifestacije mogu prijaviti u jednom od 5 prioritetnih područja i to za financiranje programa, projekata ili manifestacija iz kulture, tehničke kulture i zdravstva i socijalne skrbi i manifestacije iz sporta.

Važno je istaknuti da organizacija civilnog društva (udruga) može na ovaj natječaj može prijaviti najviše jedan program i najviše tri projekta ili manifestacije.

 

Prijave će biti moguće dostaviti do ponoći 29. veljače 2024.

Sve druge informacije prijavitelj može pronaći Uputama za prijavitelje, odnosno tekstu javnog natječaja, kao i Pravilniku.

TEKST JAVNOG NATJEČAJA KAO I SVA POPRATNA DOKUMENTACIJA DOSTUPNI SU NA POVEZNICI

 

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.