Obavijest studentima: Preuzmite obrazac za ostvarivanje prava na naknadu troškova prijevoza u akademskoj godini 2020./2021.

Od 1. siječnja 2021. svi redoviti studenti na području grada Makarske imaju pravo na naknadu troškova prijevoza u visini 4 povratne karte u jednoj akademskoj godini neovisno o mjestu studiranja. Prema novoj odluci, pravo na naknadu troškova prijevoza može ostvariti podnositelj zahtjeva koji uz prebivalište na području grada Makarske od najmanje 5 godinu zadovoljava sljedeće uvjete:

1. ima status redovitog studenta preddiplomskog,diplomskog i integriranog studija ili stručnog i specijalističkog studija ili status redovitog studenta apsolventa u razdoblju od 12 mjeseci trajanja tog statusa

2. upisan je na jedno od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj

3. ako je za putovanje na relaciji Makarska-mjesto studiranja-Makarska koristio uslugu autobusnog prijevoznika.

Rok za podnošenje zahtjeva je 6 mjeseci računajući od dana kupnje autobusne karte, a ista se može kupiti najranije od 1. siječnja 2021.

Zahtjevi se podnose pisarnici Grada Makarske, a uz zahtjev je potrebno priložiti i kupljenu kartu. Na temelju zahtjeva se donosi rješenje i odobrenje za naknadu troškova.

ZAHTJEV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU TROŠKOVA PRIJEVOZA MOŽETE PREUZETI OVDJE

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.