Obavijest studentima: Potpisivanje ugovora o stipendiranju počinje od 16. prosinca, sukladno epidemiološkim mjerama

Svečanog potpisivanja ugovora o stipendiranju, koje Grad Makarska tradicionalno organizira svake godine krajem prosinca u gradskoj vijećnici, ove se godine neće održati zbog epidemioloških mjera. Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju Grada Makarske u akademskoj godini 2020./2021. moći će potpisati svoje ugovore od 16. prosinca 2020. u Odjelu za društvene djelatnosti(1. kat, soba 5), ali uz prethodnu najavu na broj telefona 608-433 kako bi se potpisivanje moglo organizirati sukladno epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Podsjetimo, pravo na stipendiju Grada Makarske u iznosu od 1000 kuna mjesečno ove godine je ostvarilo 35 studenata u 4 kategorije: 8 stipendija dobivat će uspješni studenti, 15 stipendija studenti koji pohađaju deficitarne fakultete, 7 studenti iz obitelji slabijeg imovnog stanja i 5 studenti umjetničkih sveučilišnih studija.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.