Obavijest o odgodi provedbe javnih natječaja za prijem u službu

Grad Makarska je odgodio javne natječaje za prijem u službu višeg stručnog suradnika za prostorno uređenje i graditeljstvo - vježbenika te referenta za poslove pisarnice i arhive čija je procedura započeta u studenom i prosincu prošle godine.
Razlog odgode je isključivo tehničke prirode. Naime, u međuvremenu je od 1. siječnja 2022. godine, stupila na snagu nova Odluka o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Grada Makarske kojom se među ostalim utvrđuje ukidanje dosadašnjih upravnih tijela Grada Makarske te donošenje novog  Pravilnika o unutarnjem redu gradske uprave Grada Makarske, odnosno sistematizaciji radnih mjesta.
Neupitna je i ostaje nepromijenjena potreba službe za zapošljavanje službenika u navedenim resorima i kada budu doneseni i stupili na snagu svi unutarnji akti Grada Makarske koji se odnose na ustrojstvo i sistematizaciju u dijelu koji se odnose na službenike i namještenike, ovi natječaji će biti ponovno raspisani.
O svemu ovome obavijestili smo sudionike natječaja i napravili povrat predane natječajne dokumentacije te ih i ovim putem pozivamo da prate objave na službenoj stranici Grada Makarske i prijave se na natječaje koji će biti ponovno raspisani.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.