Obavijest o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Obavještavamo vas da je dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poveznica:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Na navedenoj stranici nalaze se i obrasci "Ponuda smještaja za raseljene osobe" i "Potvrda o nadzoru stambene jedinice".

Obzirom da sve osobe koje su smjestile raseljene osobe iz Ukrajine, Ponudu smještaja za raseljene osobe, koja je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, predaju Stožeru civilne zaštite Grada Makarske, ista se predaje Pisarnici Grada Makarske u uredovno vrijeme. 

Obrazac – Ponudu smještaja za raseljene osobe može se preuzeti na internet stranici Grada Makarske (na poveznici ispod teksta) ili na porti Grada Makarske (Obala kralja Tomislava 1).

Nakon zaprimanja zahtjeva, Stožer civilne zaštite Grada Makarske provest će neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice koju će dostaviti Ponuditelju.

Građani ispunjeni Obrazac s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu pojedinacni.smjestaj@mup.hr.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.