Obavijest korisnicima javne površine na predjelu Peškere od 30. rujna 2022.

U povodu skorog početka pripremnih radova na realizaciji projekta uređenja ,,Peškere'', Grad Makarska uputio je još jednu obavijest korisnicima javne površine na tom predjelu kao podsjetnik da do 1. studenog 2022., o čemu su već prethodno obaviješteni, moraju ukloniti svoje objekte, uređaje ili opremu postavljenu na javnoj površini. Obavijest Upravnog odjela za razvoj Grada prenosimo u cijelosti:

Grad Makarska prethodno je obavijestio sve korisnike javne površine na predjelu park šume „Peškera“ u Makarskoj da u jesen 2022.g. započinje s pripremnim radnjama radi realizacije projekta uređenja „Peškere“. S tim u vezi obavještavaju se vlasnici/korisnici objekata, uređaja i opreme postavljene na javnoj površini na predjelu park šume „Peškera“ da iste moraju ukloniti najkasnije do 01. studenog 2022.g., o svom trošku.

U protivnom, Grad Makarska, Upravni odjel za razvoj Grada, Odsjek za prometno komunalno redarstvo, donijet će rješenje o uklanjanju objekata, uređaja i opreme s javne površine, kojim će se naložiti vlasniku/korisniku da u ostavljenom roku iste ukloni s javne površine. Ukoliko vlasnik/korisnik ne postupi po rješenju o uklanjanju donijet će se rješenje o izvršenju tog rješenja, na način da će objekte, uređaje i opremu ukloniti Grad Makarska, putem treće osobe, a na trošak vlasnika/korisnika. U tom slučaju, Grad Makarska ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu nastalu na objektima, uređajima i opremi prilikom uklanjanja, niti preuzima odgovornost za njihovo čuvanje, na lokaciji na koju će biti privremeno premješteni, stoji u obavijesti Upravnog odjela za razvoj Grada.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.