Obavijest građanima: Počele predbilježbe za dodjelu besplatnih vrtnih i kućnih kompostera

U povodu Dana planeta Zemlje Grad Makarska i Makarski komunalac d.o.o će na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske građanima dijeliti vrtne(400 l) i kućne kompostere(16l). Svi stanovnici Makarske zainteresirani za dodjelu besplatnih kompostera  mogu se predbilježiti pozivom na broj telefona 021 695 010 (Makarski komunalac) do četvrtka 21. travnja.

Nabava 100 vrtnih kompostera (400 l) sufinancirana je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a zahvaljujući projektu Nabava komunalne opreme, u Makarskoj su nedavno, na 10 lokacija u gradu, postavljeni i pametni spremnici.

Podjela kompostera dio je programa obilježavanja 22. travnja Dana planeta zemlje kojeg Grad Makarska priprema u suradnji sa Makarskim komunalcem d.o.o. i Javnom ustanovom Makarska razvojna agencija MARA. Cjeloviti program obilježavanja Dana planeta Zemlje bit će objavljen uskoro.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.