Nova blagdanska atrakcija: Uz Božićni vlakić Makarska dobila i božićnu kočiju

Uz Božićni vlakić koji je danas počeo s radom, Makarska je dobila još jednu blagdansku atrakciju: jedinstvenu božićnu kočiju ''s pogledom na more'' koja će voziti svakim danom od trajektnog pristaništa do hotela Osejava, donjom stranom rive. Cijena za odrasle je 20 kuna, a za djecu 10 kuna, najavio je Ivan Roso koji je, uz Hloverku Novak Srzic, direktoricu Turističke zajednice, inicijator ideje. Idejnima začetnicima ujedno je pripala čast okusiti čari prve vožnje.


-Želimo promovirati Božićni grad i vrijeme Adventa u našem gradu. Svake ćemo se godine truditi unaprijediti ponudu i zanimljivosti. Na taj način produžujemo i turističku sezonu u našem gradu s ciljem da bude što više otvorenih hotela, izjavila je nakon prve vožnje direktorica Turističke zajednice Makarska Hloverka Novak Srzić.


Vožnja kočijom, kako je najavio Ivan Roso, započinjat će svakog dana u 10 sati, a završavati oko 16,00 sati. Makarani i njihovi gosti u ovoj će blagdanskoj atrakciji moći uživati sve do Nove godine.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.