Nogometna utakmica Debeli i Mršavi

27.8.09.

Nogometna utakmica Debeli i Mršavi održat će se i ove godine na Gradskom sportskom centru, u nedjelju 30. kolovoza, s početkom u 18,00 sati.
Ekipe će se u 17,00 sati okupiti kod PŠRD-a Arbun i defileom krenuti duž cijele rive izazivajući ovacije svojom pojavom sve do Sportskog centra, mjesta velikog poprišta u težini neravnopravnih protivnika.
Veselu povorku popratit će zanosne mažoretkinje uz zvuke makarske Gradske glazbe.
Prije same utakmice uslijedit će obvezno vaganje igrača kako bi se utvrdilo udovoljavaju li natjecatelji propisanim propozicijama, koje zaista nije lako doseći jer debeli ne smiju imati manje od 120, a mršavi ne više od 70 kilograma.
Cijeli prihod, prikupljen od prodaje ulaznica, uplaćuje se već tradicionalno u humanitarne svrhe, onima kojima je najpotrebnije, Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Sunce“, čime natjecatelji po tko zna koji put dokazuju kako imaju veliko srce!
Vrhunsko umijeće nogometne igre, najmoderniju tehniku, urnebesne poteze te brojne komične situacije i ove vam godine ostaje pogledati u nedjelju na terenu.
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.