Noć knjige 23. travnja: Program za djecu, promocija knjige i književna večer u čast Juri Batiniću

Gradska knjižnica Makarska i ove će se godine bogatim programom u dvorani Glazbene škole uključiti u obilježavanje Noći knjige u četvrtak 23. travnja.
Ovogodišnji program u 18,00 saati otvorit će jedan od najčitanijih i dječjoj publici najomiljenijih pisaca Zlatko Krilić, pa se očekuje da upravo najmlađi budu najbrojnija publika u prvom dijelu programa Noći knjige.  
U 20,00 sati na rasporedu je gostovanje psihijatra Robert Torrea čija je knjiga 'Prava istina o psihijatriji' podigla na noge i javnost i struku. Jedan od razloga sigurno je i njegova teza da 'Sve što posljednjih trideset godina psihijatri rade – masovno i nekritično kljukanje pacijenata psihofarmacima izazivajući planetarnu epidemiju i ovisnost – ne pali, ljudi nisu zdraviji, ne pate manje, a izaziva pogubne posljedice i za pojedinca i društvo. Kad bismo većinu njih skinuli s terapije, gotovo da se ništa ne bi dogodilo, osim gubitaka u blagajnama farmaceutskih tvrtki', tvrdi autor u svojoj knjizi.
U zadnjem dijelu programa, od 21,30 sati planirana je književna večer u čast nedavno preminulom makarskom pjesniku Juri Batiniću u sklopu koje će posjetitelji imat priliku čuti njegove pjesme te anegdote iz njegovog života.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.