Noć knjige 2013. - poziv za sudjelovanje u manifestaciji

 Nakon pozitivnih iskustava prikupljenih u prošlogodišnjoj Noći knjige, nastavljamo s ovom vrijednom manifestacijom i u 2013. Noć knjige 2013., kojom se afirmira ljubav prema knjizi i čitanju, a kojom će se obilježiti Svjetski dan knjige i autorskih prava, održat će se 23. travnja 2013. godine diljem Hrvatske pa tako i kod nas. Kako se dan ranije, 22. travnja, obilježava i Dan hrvatske knjige, ova dva važna datuma objedinjuju se u jedinstvenu manifestaciju, u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Želja nam je da se u Noći knjige 2013. u knjižarama te brojnim knjižnicama diljem Hrvatske od 18 do 1 sat iza ponoći organiziraju razna događanja: javna čitanja, druženja s autorima, radionice i sl., s ciljem da javnost usmjerimo na knjigu, u svim njezinim tradicionalnim i modernim oblicima.
Program podržava i Odjel za UNESCO pri Ministarstvu kulture Republike Hrvatske.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da svoje prijave izvrše do 23. travnja do 12 sati u Gradskoj knjižnici Makarska. Dođite i osvojite vrijedne nagrade: najboljim školarcima knjige, starijima runda pića u lokalnim kafićima i večera za dvoje u restoranu.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.