Natječaj za naslov Mladi glazbenik godine

30.11.2010.

Hrvatska poštanska banka poziva mlade talentirane i uspješne instrumentaliste, pjevače, dirigente i skladatelje koji su u 2010. godini ostvarili osobito uspješna i zapažena solistička odnosno autorska dostignuća da se natječu za naslov 'Mladi glazbenik godine', Nagradu Zagrebačke filharmonije i Hrvatske poštanske banke.

Nagrada u iznosu od 70.000 kuna dodjeljuje se prema sljedećim kriterijima:
• Kandidati za Nagradu, u kategoriji instrumentalista ne smiju biti stariji od 27 godina, a u kategoriji pjevanja, dirigiranja i skladanja dobna granica kandidata za Nagradu su 32 godine.
• Kandidati za nagradu "Mladi glazbenik godine" moraju biti državljani Republike Hrvatske.
• Kandidati uz prijavu za Nagradu moraju predočiti dokumentaciju koja svjedoči o njihovim uspješnim i zapaženim solističkim i autorskim dostignućima: programe svojih nastupa, kritike, preslike osvojenih nagrada, notni materijal (skladatelji),
CD-e,recenzije CD-a, audio-vizualne snimke i dr.
• Ovu Nagradu može primiti svaki kandidat samo jednomu životu.

Odluku o dodjeli nagrade "Mladi glazbenik godine" za dostignuća u 2010. godini donosi stručni žiri u sastavu: Mladen Janjanin, predsjednik te članovi: Miljenko Puljić, Ivan Repušić, Vesna Strenja, Dražen Siriščević, Zlatko Madžar i Tomislav Mužek.

Kandidati za nagradu "Mladi glazbenik godine" mogu se prijaviti u roku od 15 dana od dana objave (zaključno s 10.12.2010.), a prijave se šalju na adresu:
Zagrebačka filharmonija, Trg Stjepana Radića 4, pp 909, 10000 Zagreb, s naznakom za nagradu "Mladi glazbenik godine".

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.