Natječaj za antikorupcijski glazbeni spot


prijava: 20.03.2011.
url: http://www.anticorruptionmusic.org

Fair play – mladi glasovi protiv korupcije, globalno je natjecanje za originalne pjesme mladih bendova (18 -35 godina) na temu antikorupcije, koju organizira Globalna antikorupcijska mreža mladih. Pozivaju se mladi bendovi da do 20. ožujka postave svoje glazbene spotove na You tube i potvrde svoje sudjelovanje na službenoj web stranici Natječaja.

Globalna antikorupcijska mreža mladih (Global Youth Anti-Corruption Network) globalna je mreža organizacija mladih koji se bave antikorupcijskim temama. Glavna joj je djelatnost utemeljiti mrežu mladih nadolazećih voditelja koji njeguju širenje inicijativa na državnoj razini kako bi poboljšali transparentnost i odgovornost te stvorili okružje i omogućili uvjete za obračunavanje mladih s korupcijom. Program će okupiti mlade u dobi od 18 do 35 godina, aktivne u području antikorupcijskih inicijativa, mlade novinare i mlade socijalno odgovorne glazbenike kako bi povećali svjesnost među ostalim mladima o utjecajima korupcije na razvoj njihovih zemalja.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.