Nastavljaju se radovi u sklopu programa Vijeća za prevenciju

10.11.08.

U sklopu programa rada Vijeća za prevenciju Grada Makarske nastavljaju se zacrtani projekti i radovi. Još prije ljeta postavljena su tijela javne rasvjete u blizini svih odgojno-obrazovnih ustanova, rekonstruirano je i uređeno rukometno igralište Osnovne škole Stjepana Ivičevića, napravljeno je dječje igralište na Dugišu. Teren nogometnog igrališta kod Srednje škole uređen je i poravnat, a uskoro stiže ograda koja će se postaviti oko cijelog igrališta. Prostor za dječje igralište na Zelenki ovog ljeta je poravnat, uređen i spreman za postavljanje igračaka.
Kod vrtića Zvončica, nakon poravnavanja i postavljanja zemlje, na red je došlo i ozelenjavanje okoliša, a prema vrtiću Ciciban planira se i novi pješački prijelaz.
Prošlog tjedna očišćen je prostor oko vrtića Vrapčić na Dugišu; uklonile su se postojeće igračke, koje su bile u dosta lošem stanju, kako bi se čitav prostor uredio i pripremio za postavljanje novog igrališta. U planu je i proširenje okolnog nogostupa, kao i rješavanje problema odvodnih voda.