Najbolje u državi u kategoriji do 14 godina: Ženska ekipa Judo kluba Biokovo na svečanom prijemu u zgradi Grada

U zgradi Grada jutros je organiziran svečani prijem za žensku ekipu U-14 Judo kluba Biokovo koja je od strane Hrvatskog judo saveza proglašena najboljom ekipom države u svom uzrastu. Bio je to povod za svečani prijem u sklopu kojega su dogradonačelnik Miroslav Družianić i pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Dražen Kuzmanić čestitali mladim sportašicama, trenerima i upravi kluba.

-  Čestitam vam na ovom velikom uspjehu koji je ujedno i veliki uspjeh makarskog sporta i grada Makarske. Sudeći po rezultatima, vaš klub je u zadnje dvije godine doživio renesansu, a činjenica da jedan klub iz Makarske nastupa van države pokazuje da je u pitanju kolektiv s glavom i repom, dobrom organizacijom i postavljenim ciljevima. Želim vam da nastavite nizati uspjehe i u sljedećoj sportskoj godini, ali da pritom ne zaboravite na knjigu, poručio je Družianić mladim sportašicama uz koje su bili predsjednik kluba Ante Roso te treneri Frane Puharić i Ivo Vusio, inače jedan od laureata Zajednice sportskih udruga u kategoriji najboljeg stručnog djelatnika – trenera 2013. godine.
- Uspjeha ne bi bilo da ne vlada sklad između predsjednika, trenera, djece i roditelja. Da ta linija ne funkcionira ne bi bilo ni uspješnog kluba, naglasio je Vusio dok je Puharić istaknuo da postignuti uspjeh još više dobiva na težini kad se zna da je konkurencija bila jaka.
- U vrlo kratkom roku nakon obnoviteljske skupštine kluba došli ste do statusa najbolje ekipe do 14 godina u Hrvatskoj. Ponosan sam na vas, izjavio je predsjednik Ante Roso zahvalivši organizatorima.
Ovom prigodom predstavnici Grada uručili su i prigodne poklone. Klubu je uručen ček na iznos od 5.000 kuna, a trener Ivo Vusio dobio je na poklon kristalno zvono s ugraviranim grbom grada Makarske.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.