Mobilno reciklažno dvorište: Promjena lokacije za Zelenki

Iz Makarskog komunalca d.o.o. obavještavaju da je mobilno reciklažno dvorište, sukladno planu za 2019., premješteno na Zelenku ali na novu lokaciju: dosada se moglo koristiti na lokaciji Osnovna škola oca Petra Perice - kraj trafostanice, a od danas na parkiralištu ispred Osnovne škole oca Petra Perice. Podsjetimo, mobilno reciklažno dvorište počelo je s radom 22. veljače ove godine, a prema utvrđenom rasporedu, u prosjeku svaka dva tjedna premješta se u drugi kvart. Svim građanima Makarske tako je ove godine po prvi put biti omogućeno da u svom kvartu razdvoje veći broj različitih vrsta otpada: papir, karton, ambalažna plastika, plastika, staklo, metali, baterije, akumulatori, sitna EE oprema, odjeća, razni tekstili, metalna ambalaža pod tlakom, lijekovi, fluorescentne cijevi, otpad koji sadrži živu, boje, tinte, smole, lijepila, tiskarski toneri…..

Lokacije i raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta u 2019. dostupni su na poveznici skupi-slozi-makarska.com/gdje-razvrstavati/mobilno-reciklazno-dvoriste

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.