Međunarodni praznik rada uz vrgoračke jagode

5.5.09.

Grad Makarska i ove godine je Međunarodni praznik rada obilježio Danom vrgoračkih jagoda. Manifestacija koju su gradovi Makarska i Vrgorac započeli prošle godine sada se već pretvorila u tradiciju. Grad Vrgorac i Turistička zajednica Vrgorca tako su Makaranima i njihovim posjetiteljima podijelili 200 kg jagoda, što je 50 kg više nego prošle godine. Inače, ovo je bio prvi urod jagoda u vrgoračkom kraju. Jagode su se dijelile u kombinaciji sa šlagom, a sve je planulo u nešto manje od sat vremena. Glazbeni dio uveličala je makarska klapa Fjoret te Vrgorčani Vedran Vegar i Ante Markotić.
Građanima Makarske i ostalim posjetiteljima Međunarodni praznik rada čestitali su gradonačelnici Makarske i Vrgorca - Marko Ožić Bebek i Boris Matković.


S obzirom na reakcije posjetitelja štanda s jagodama, sa sigurnošću možemo reći da je ovaj specifični okus vrgoračkog zlata oduševio sve one koji su ga kušali.
Odlična suradnja dvaju gradova nastavit će se i dalje, ne samo promocijom vrgoračkog branda već i novim zajedničkim programima.


Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.