Mate Jujnović opet pokušao spriječiti djelatnike HEP-a u postavljanju elektro priključka na zgradi bivše Metaplastike: Policija naložila Prometu da autobus ukloni sa ceste

Djelatnici HEP-a jutros su oko 6 sati počeli s radovima na postavljanju elektro priključka na zgradi bivše Metalplastike ( Merkura 5) koje je vlasnik Prometa Makarska Mate Jujnović po treći put silom pokušao zaustaviti. Naime, poučen lošim iskustvom, Grad Makarska je ovog puta angažirao zaštitarsku tvrtku kako bi se osiguralo područje za nesmetano odvijanje radova što je učinjeno. No, vozač Prometovog autobusa ovoga puta je, hineći da se radi o kvaru, zakrčio južni kolnički trak županijske ceste u blizini mjesta gdje se treba postaviti elektro priključak. I ovoga puta, kao i prethodna dva, cilj je bio isti, onemogućiti Grad Makarsku u priključenju struje u zgradi Merkura 5. Mate Jujnović opet je (preko svojih predstavnika koji samo izvršavaju njegovu volju) pokazao da ne preže ni od čega zakrčivši jedan trak ceste u neposrednoj blizini pješačkog prijelaza, škole i kružnog toka ugrožavajući tako ne samo djecu nego i sve sudionike u prometu. No, ''igrokaz'' nije dugo trajao jer je Prometov autobus bio parkiran na županijskoj cesti pa su, nakon zahtjeva Grada Makarske, na teren izašli djelatnici PP Makarska te vozaču Prometa izdali nalog da ukloni autobus s ceste. Nakon što je vozač Prometa postupio po navedenom nalogu, djelatnici HEP-a, uz asistenciju Elektro Makarske nastavili su s radovima koji bi trebali biti završeni do 12,00 sati.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.