Massimo 3. kolovoza u Makarskoj: Ulaznice u prodaji u agenciji Marivaturist te preko sustava eventim.hr i croatiatickets.hr

U ponedjeljak 3. kolovoza Makarska će još jednom ugostiti Massima Savića – renomiranog hrvatskog glazbenika čija karijera na hrvatskoj i regionalnoj sceni traje više od 35 godina. Koncert će se održati  u Ljetnom kinu u 21 sat gdje će makarska publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju Massimo ponavlja u brojnim intervjuima ističući kako je glazba umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.

Njegovu posvećenost i stalnu težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin. Porin je Massimo osvojio tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, a među kolegama, strukom i publikom poznat je i kao vrhunski gitarist.

Uz veliki broj koncerata koji tijekom godine održi sa svojim bendom, ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive za nastupe na različitim jazz festivalima na kojima njegove interpretacije Sinatrinih evergreena u pratnji jazz orkestara uvijek iznova izazivaju oduševljenje publike.

Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata bit će i ovaj u Makarskoj za koji se ULAZNICE MOGU NABAVITI PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR TE CROATIATICKETS.HR, U AGENCIJI „MARIVATURIST“, A NA DAN KONCERTA NA ULAZU.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.