MARA slavi 5. rođendan

U povodu obilježavanja pet godina rada agencije Mara, u petak 8. listopada 2021. u Gradskoj galeriji Antun Gojak i dvorani Arte organiziramo izložbu fotografija „5ica za deset!“ i prezentaciju promidžbenog filma „Male projekte činimo velikima“. Izložba prikazuje najvažnije projekate kojima smo se bavili ovih 5 godina, neki od njih prikazani su od samih početaka do konačne realizacije, a to je posebno zanimljivo kod onih projekata koji imaju infrastrukturnu komponentu.

Promidžbeni film „Male projekte činimo velikima“ prikazuje priču o našim korisnicima, odnosno sve one kojima su ovi projekti utjecali na podizanje kvalitete života: nezaposlene osobe, djecu s teškoćama u razvoju, osobe starije životne dobi, obitelji s djecom u vrtiću, iznajmljivače,  poduzetnike…

I upravo zahvaljujući njima male smo projekte uspjeli učiniti velikima, poručuju iz Javne ustanove Makarska razvojna agencija MARA koja u petak slavi svoj 5. rođendan.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.