Mališani Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce uskrsnim dekoracijama ukrasili gradski park

U ukrašavanje svog grada u povodu nastupajućih uskrsnih blagdana uključila su se i djeca iz Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce koja su uz pomoć ravnateljice, odgojiteljica i svih drugih zaposlenika izradila vesele uskrsne dekoracije. Veselo je bilo cijelog jutra dok su se izmjenjivale vrtićke skupine, a blagdansko ukrašavanje nastavit će se i u poslijepodnevnim satima. Park na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, prekriven prekrasno oslikanim pisanicima i drugim uskrsnim ukrasima, složili su se mnogi prolaznici, nikad nije izgledalo ljepše.

Mališane uz koje su bili i brojni djelatnici Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce obišao je i pozdravio gradonačelnik Zoran Paunović. Veseli mališani ispričali su gradonačelniku kako su izrađivali ukrase, a gradonačelnik ih je pohvalio i zahvalio što su uljepšali gradski park.

-Ideja je da se uključimo u život zajednice i da svom kreativnošću i svojim idejama doprinesemo zajednici. Da se više vidi naš rad ali i da više budemo uključeni u sve aktivnosti Grada Makarske, kazala nam je ravnateljica Marina Šprajc najavivši sudjelovanje Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce i u programu uskrsnog doručka koji će se u Makarskoj održati u ponedjeljak 18. travnja na Trgu 156. brigade HV-a. – U sklopu programa bit će i naš dječji kutak čiji je cilj ponuditi aktivnosti za djecu koja će s roditeljima doći na uskrsni doručak, a za njih će biti zadužene dvije odgajateljice, potvrdila nam je ravnateljica.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.